Lleida
10 - 25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

23 abril 2018

Urbanisme dona llum verda a la construcció de cinc noves pistes d'esquí alpí a BeretL'ampliació de la zona de la Peülla pendent de l'informe d'impacte ambiental


La Comissió d'Urbanisme d'Aran ha aprovat l'ampliació de cinc noves pistes d'esquí alpí a l'estació de Baqueira Beret. Aquests cinc nous quilòmetres esquiables es construiran a la zona de Beret i es preveu que la temporada 2017-18 ja estiguin en funcionament. La llarga de les pistes que ha plantejat l'estació oscil·len entre els 650 metres la més curta i 1,3 quilòmetres la més llarga.

A aquesta zona s'hi traslladarà un remuntador tancat des del 2014. Pel que fa a l'ampliació cap a la zona del Pallars, concretament a la Peülla, el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha dit que s'està a l'espera de l'informe d'impacte ambiental per desencallar el Pla especial. Pel que a la urbanització de la zona de Ruda (Naut Aran) tot i que hi ha sentències judicials en contra la Generalitat considera que va quedar tot legalitzat l'any 2015. Serra ha dit que els veïns han tornat a acudir a la justícia per aquesta qüestió i que serà aquesta la que ho resolgui.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: