Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

El cicle Música als Castells arriba a Balaguer diumenge 13 d'agostEl músic balaguerí Xavier Monge presentarà el seu nou disc “Poemes dispars" amb la seva formació de jazz, Xavier Monge Quartet i la veu de la cantant lituana Viktoria Pilatovic.


Aquest mati ha tingut lloc al Castell Formós de Balaguer la presentació del concert amb la presencia de l’alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal, el regidor de cultura Joan Biscarri i el músic i compositor balaguerí Xavier Monge.

Xavier Monge, ha escrit un seguit de composicions musicals sobre textos de diferents poetes anglesos i americans i que seran cantats per la solista lituana Victoria Pilatovic. El quartet que l’acompanyarà a dalt de l’escenari estarà format per Ignasi González (contrabaix), Roger Gutiérrez (bateria), Jaume Sanchís (saxo tenor) i Xavier Monge (piano).

El concert dins del cicle de Musica als Castells, tindrà lloc al Castell Formós de Balaguer el diumenge dia 13 d’agost a les 22 h. Les entrades es poden adquirir al preu de 5 euros anticipadament a l’oficina de turisme de Balaguer i el mateix dia del concert al Castell Formós.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: