Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

El conservador del Museu de Lleida alerta que la Guàrdia Civil no sap on són les peces: "Entraran a sac al magatzem?"Afirma que és "rotundament fals" que no hi hagi hagut col·laboració dels responsables del centre lleidatà


El conservador del Museu de Lleida, Albert Velasco, ha alertat a través de Twitter que la Guàrdia Civil no sap on són les peces de Sixena que s'han de retirar per ordre del jutjat d'instrucció número 1 d'Osca, que aquest dijous ha dit que, si cal, se les enduguin "per la força".

Velasco ha escrit: "És inaudit que un jutge autoritzi un cos policial a entrar a un museu, on hi ha milers de peces, a recollir unes peces que no saben ni on són. Les set que estan exposades tothom sap on estan, però què passa amb la resta? Entraran a sac al magatzem?", es pregunta. El conservador també afirma que és "rotundament fals" que no hagin volgut col·laborar amb la justícia.

En un seguit de piulades Velasco ha explicat que des del Museu s'ha respost al requeriment judicial "incorporant un pla de treball al recurs" que s'ha presentat al jutge "que ara ha dit tot això".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: