Lleida
18 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

23 setembre 2018

El curs de música de la 38a Càtedra Cervera Emili Pujol supera els 200 inscritsEl Festival Internacional de Música de Cervera ha programat enguany sis concerts, i vuit més en el Vila Closa


Cervera acollirà del 22 al 29 de juliol la 38a edició de la Càtedra Emili Pujol, una iniciativa cultural consolidada que consta de tres grans eixos: el Curs de Música, el Festival Internacional i la Fira de Lutiers. Enguany, el Curs ja compta amb més de 200 alumnes inscrits, procedents de Catalunya, de l'Estat i d'altres països, que podran perfeccionar les seves habilitats musicals amb els 28 professors d'alt nivell participants.

Com a novetats, en les disciplines s'incorpora l'especialitat de banda i dues noves professores, en les disciplines de violí i violoncel, respectivament. En el marc del Festival Internacional de Música de Cervera s'han programat en aquesta ocasió sis concerts, i vuit més en el Vila Closa, segons s'ha presentat aquest dimarts. L'altre eix de la Càtedra és la Fira de Lutiers, que arriba enguany a la seva 15a edició. Tindrà lloc el 25 de juliol amb més tallers i lutiers que altres anys.

Després de 38 anys ininterromputs, la Càtedra Emili Pujol segueix sent un dels esdeveniments musicals cabdals en l'àmbit cultural i pedagògic català. Durant aquesta dilatada trajectòria, s'han format milers de músics en el marc del Curs, s'han pogut escoltar centenars de concerts al Festival i s'han exposat milers i milers d'instruments a la Fira de Lutiers.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: