Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

El Festival de Pasqua de Cervera arriba a la setena edició amb nou director i dinou concertsD'entre les actuacions destaca un Homenatge a Beethoven i el concert a l'Orgue Francesco Tepatti de 1895


El Festival de Pasqua de Cervera arriba a la seva setena edició amb nou director artístic, Josep Maria Sauret, director d'orquesta i director musical, guardonat amb el premi d'Honor en direcció d'Orquesta pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Sauret ha recuperat i dirigit obres de compositors catalans com Pau Casals.

El Festival de música clàssica tindrà lloc del 6 al 16 d'abril a Cervera i oferirà onze produccions i dinou concerts en vuit espais de representació. Hi participaran 220 intèrprets. S'han posat a la venda 3.550 entrades i el pressupost és de 78.000 euros. D'entre les actuacions que s'oferiran destaca l'Homenatge a Beethoven, el dijous 13 d'abril a les nou de la nit al paranimf de la Universitat de Cervera, a càrrec de la violoncel·lista Laia Puig i l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell, amb la direcció d'Alfons Reverté. Diumenge 16 d'abril a les set de la tarda tindrà lloc a l'Església de Sant Agustí el Concert a l'Orgue Francesco Tepatti, un orgue de 1895 al qual donarà vida Miquel González, acompanyat de la soprano Marta Mathéu.

Fotografia: Paeria de Cervera

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: