Lleida
17 - 32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 agost 2018

El Museu de Lleida cedeix una desena d'objectes a dues exposicions temporalsCol·labora així amb una mostra del Museo Arqueológico Nacional, i en una altra d'època romana que es pot veure a Isona i que posteriorment arribarà a Guissona


El Museu de Lleida participa, a través del préstec temporal de deu objectes, en dues exposicions. Per una banda, ha cedit a la mostra 'El poder del pasado. 150 años de arqueologia en España' del Museo Arqueológico Nacional (MAN) l'encenser procedent de la basílica del Bovalar (Seròs), un objecte visigot de bronze únic en tota la península ibèrica.

D'altra banda, el museu lleidatà també col·labora amb la cessió de nou objectes d'època romana amb l'exposició 'Otium, negotium, bellum. Els ponentins en l'època de Trajà', organitzada pel Museu de la Conca Dellà, el Museu de Guissona i el Museu de Lleida. Aquesta mostra romandrà fins al 28 de novembre a l'Ajuntament d'Isona (Pallars Jussà), i de l'1 al 31 de desembre es podrà veure a la Biblioteca de Guissona (Segarra).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: