Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

El Museu de Lleida inaugura l'exposició 'Fams i abundàncies', el primer projecte expositiu conjunt de la Xarxa de MuseusConsta de catorze àmbits que mostren més d'una seixantena d'objectes, que reflecteixen la vida quotidiana a Catalunya al llarg de la història


El Museu de Lleida inaugura aquest dijous l'exposició 'Fams i abundàncies', una mostra que reflexiona sobre el diàleg entre fam i història i que és el primer projecte expositiu conjunt de la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya (xMHCat). La mostra s'inaugurarà oficialment a la tarda però aquest matí s'ha presentat a càrrec de Josep Giralt, director del Museu de Lleida, i Daniel Solé, coordinador de la xMHCat.

La mostra, comissariada per Josep Maria Solias, reflexiona sobre com la gana i la inseguretat han perseguit la humanitat des dels seus inicis. L'exposició es podrà visitar al Museu de Lleida del 7 de setembre al 19 de novembre de 2017 i després s'exposarà a la resta de Museus de la Xarxa, de manera itinerant, durant dos anys. L'exposició consta de 14 àmbits que mostren més d'una seixantena d'objectes, cedits pels museus que integren la Xarxa, que reflecteixen la vida quotidiana a Catalunya al llarg de la història.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: