Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

El president d'Aragó veu en el conflicte per l'art de Sixena el "primer acte de rebel·lió" de la GeneralitatConsidera que és una "metàfora" de l'actitud de la Generalitat i dels independentistes catalans cap a "Espanya, l'estat de dret i la llei"


El president del govern de l'Aragó, Javier Lambán, ha exigit aquest dimecres a la jutgessa que instrueix el litigi per l'art que prengui una decisió que permeti que les 44 obres del Museu de Lleida arribin al Monestir de Sixena. "En la mateixa interlocutòria hi ha implícita l'actuació que s'ha de tenir amb responsables de la decisió. Sobren més decisions i més moviments que els que ja estan sobre la taula", ha reiterat en una visita a Expo Zaragoza Empresarial.

En aquest sentit, qualifica la decisió de la Generalitat de no lliurar les peces com el "primer acte de rebel·lió enfront a l'estat de dret", una "metàfora" de l'actitud de la Generalitat i dels independentistes catalans –"no Catalunya ni els catalans", ha precisat- cap a "Espanya, l'estat de dret i la llei".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: