Lleida
12 - 26° C (sol)
97% 26 km/h

26 abril 2018

Ilerda Antiqua dóna el tret de sortida a la sisena edició del Garrigues Guitar FestivalDivendres va tenir lloc la primera de les actuacions


Divendres va tenir lloc la primera de les actuacions del Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol, a càrrec d’Ilerda Antiqua amb An Die Musik, al Terrall de les Borges Blanques.

El Consell Comarcal de les Garrigues organitza del 7 de juliol al 26 d’agost aquesta sisena edició del Garrigues Guitar Festival amb més presència territorial. La Floresta i Fulleda són les noves poblacions que s’hi sumen per viure aquesta experiència per als sentits. Juntament amb els concerts, el públic podrà gaudir de visites guiades, maridatges gastronòmics, conferències i una passejada cultural.

L’esdeveniment es duu a terme en homenatge al mestre guitarrista i musicòleg garriguenc Emili Pujol, figura representativa internacional de l’instrument de la guitarra al segle XX.

El festival vol apropar les més altes manifestacions de la música per a cordes polsades i impulsar la música culta com a expressió cultural a tots els racons de la seva terra natal. Aquest any en destaca l’ampli ventall musical, que va des del barroc fins a la cançó catalana. Tot girant al voltant de l’instrument de la guitarra i família, es farà en diversos espais patrimonials d’Arbeca, les Borges Blanques, el Cogul, l’Espluga Calba, la Floresta, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juneda, la Pobla de Cérvoles i Vinaixa.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: