Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

La 16a edició de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona acollirà 72 joves talents de 22 països del mónL'únic festival pedagògic del país programarà un total de 34 actuacions del 9 al 21 d'agost


Venen atrets per un claustre de professors de primer nivell i tenen clar que la música clàssica serà el seu futur professional. 72 joves talents de 22 països del món participaran enguany a la 16a Acadèmia Internacional de Música de Solsona, l'únic festival pedagògic de l'Estat. Del 9 al 21 d'agost, els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre interpretació dins les aules, però també dalt de l'escenari acompanyats dels seus professors, tots ells catedràtics d'alt nivell.

L'AIMS Festival ha programat 34 actuacions en 12 dies i en diferents escenari del Solsonès, Bages, Moianès, l'Alt Urgell, Segrià i Baix Llobregat. Per a l'Ajuntament de Solsona, aquest és el festival més important que acull la ciutat i situa la capital del Solsonès al món. "Estem orgullosos d'aquest esdeveniment i que Solsona pugui representar un trampolí per a tots aquests joves", ha explicat la regidora de Cultura, Sara Alarcón.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: