Lleida
9- 24° C (sol)
97% 26 km/h

20 abril 2018

La 37a Càtedra Emili Pujol registra 270 inscrits, amb més de 30 professorsCervera oferirà, del 23 al 30 de juliol, 7 concerts i la Fira de Lutiers de guitarres


La 37a edició del Curs de Música Càtedra Cervera Emili Pujol ha registrat un nou èxit de matriculació d’alumnes amb més de 270 inscrits. Es tracta del curs de música clàssica més important i ampli que es desenvolupa a Catalunya, segons la seva directora, Estefania Balcells, que també ha destacat els més de 30 professors implicats que ja a mitjan de maig havien ‘’esgotat’’ les places per les seves classes. Del 23 al 30 de juliol la capital de la Segarra s’omplirà una vegada més de música clàssica gràcies als 7 concerts programats amb actuacions com la Julià Carbonell però també propostes més modernes com Blaumut, que presentarà el nou disc a Ponent. La Fira de Lutiers, estarà enguany especialment dedicada a les guitarres i se’n podrà veure exposada una de les millors del món, construïda per Antonio Torres l’any 1892.

El curs de música és de caràcter internacional i novament hi ha una destacada presència de matriculats de fora de Catalunya. Enguany són més de 10, provinents de països com Japó, Xina, Alemanya, Dinamarca, França, Itàlia, Grècia o Amèrica. El volum més important dels alumnes però, prové de Catalunya, un 60%, amb 194 inscrits, mentre que la resta vénen de l’estat espanyol (68).

La Càtedra té un pressupost de 192.000 euros aportats per la Diputació de Lleida, la Generalitat, la Paeria o l’Obra Social de La Caixa. El paer en cap de Cervera, Ramon Royes, ha destacat el ‘’privilegi’’ de tenir a la ciutat aquest certamen musical.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: