Lleida
9- 24° C (sol)
97% 26 km/h

19 abril 2018

La Paeria de Cervera nomenarà Rosa Fabregat filla predilecta de la ciutatL'escriptora rebrà la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria intel·lectual


El paer en cap, Ramon Royes, ha informat que la Paeria de Cervera ha iniciat els tràmits per al nomenament de l'escriptora i farmacèutica Rosa Fabregat i Armengol com a filla predilecta de la ciutat. La proposta de nomenament va rebre el suport unànime de la Junta de Govern de la Paeria i s'espera rebre el suport de la resta de regidors del consistori quan es presenti al proper Ple de la Paeria per a la seva aprovació.

El darrer nomenament de fill predilecte de Cervera va ser el del pilot Marc Márquez i Alentà, que va rebre la distinció el desembre del 2014. La distinció és un reconeixement a la figura de Rosa Fabregat i Armengol (Cervera, 1933), que ha excel·lit en la seva trajectòria. La seva obra literària es caracteritza per la sensibilitat social, la reivindicació del paper de la dona i la defensa dels més desfavorits. Rosa Fabregat, a més, rebrà la Creu de Sant Jordi, la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya, per la seva trajectòria intel·lectual.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: