Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

Les realitats que es viuen a Colòmbia, al Cinemón 2017La dotzena edició se celebra el 14 i 15 de juliol


La dotzena edició del Cinemon 2017 se centrarà enguany en les diferents realitats de Colòmbia. Actuacions musicals, curtmetratges, documentals i pel·lícules es projectaran les nits del 14 i 15 de juliol a la zona per a vianants de l’avinguda Doctor Fleming.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez va explicar durant l’acte de presentació de la dotzena edició que aquest any Cinemón té l’objectiu de donar a conèixer les diferents realitats que es viuen a Colòmbia, i a través d’aquest cicle de cinema solidari es mostraran situacions que atansaran l’espectador a diferents seqüències culturals i socials d’aquest país.

En aquesta 12a edició, Cinemón ofereix la possibilitat de realitzar, a través del cinema a la fresca, un recorregut vivencial, geogràfic i cultural a través de les condicions de vida de les persones colombianes. Cada any es treballa en un objectiu diferent, relacionat amb els drets humans, les relacions nord-sud o la lluita contra el racisme i la xenofòbia, sempre mantenint el caire solidari del cicle de cinema i sempre amb un conjunt d’entitats diferents, especialistes en la temàtica.

Divendres 14 de juliol, a partir de les 19.00 hores, hi haurà ambientació amb jocs infantils i una exhibició de salsa i merengue, a càrrec de Tito Vicentito. A les 21.30 hores s’iniciarà la projecció del curtmetratge Huellas que no callan de Oxfam Intermon. A les 22.00 hores tindrà lloc la projecció del llargmetratge Maria Llena eres de gracia, dirigit per Josuhua Marston.

Dissabte 15 de juliol a partir de les 19.00 hores, tornarà l’ambientació amb jocs infantils i posteriorment a les 20.00 hores, exhibició de balls típics i tradicionals colombians, cúmbia i vallenato, a càrrec de Ruth. A 21.30 hores s’iniciarà la projecció de Mujeres resueltas a construir la paz, dirigit per Lula Gómez. I a les 22.00 hores es podrà gaudir de La milagrosa, de Rafael Lara.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: