Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

Mor el músic i compositor Carles Santos als 77 anys d'edatL'Ajuntament del Vinaròs, el seu poble natal, comunica el traspàs del premi Nacional de Música


L'artista vinarossenc Carles Santos ha mort aquest dilluns, al 77 anys d'edat, per causes que no han transcendit. L'Ajuntament de Vinaròs, el seu municipi natal, ha comunicat el seu traspàs amb un comunicat on expressen un "profund dolor" per la mort de Santos. Santos va ser compositor i director musical però també va exercir altres disciplines artístiques com la fotografia i el cinema, la literatura i l'escultura.

Entre el seu palmarès destaca el premi Nacional de Música de Ministeri de Cultura en la modalitat de composició, els premis Nacionals de Composició i teatre de Catalunya i el premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional. Santos també havia rebut la Creu de Sant Jordi i el Miquelet d'Honor de la Societat Coral El Micalet de València.

Carles Santos havia estat declarat fill predilecte de Vinaròs, on va nàixer el 1940 i on ha mort aquest dilluns al 77 anys. En un comunicat, el consistori de la capital del Baix Maestrat ha volgut recordar, a més de la seva "fecunda obra", "l'home i amic vinarossenc que mai va deixar de costat als seus". La corporació ha expressat el "més sentit condol" per als familiars i amics de Carles Santos i n'ha reconegut "en nom de tots els vinarossencs i vinarossenques" la trajectòria i personalitat de qui ha estat una "figura irrepetible".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: