Lleida
15 - 33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

18 juny 2018

Toni Uceda decora ‘La vaca Paca’ a la sala ‘The Hill’El pintor ‘vesteix’ l’estàtua amb motius hindús


“L’origen va ser un encàrrec de la Roser Xandri, per decorar una vaca de fibra de vidre, i ara ja forma part de la meva vida, la Paca”. El cert és que l’artista Toni Uceda va tenir l’estàtua al jardí de casa seua durant un temps i la pintà la matinada del diumenge, a la discoteca The Hill, davant de centenars de lleidatans. La vaca, de grandària natural, va ser decorada amb motius hindús, com el sol i la lluna -conceptes que caracteritzen l’obra d’Uceda- l’elefant sagrat o el Taj Mahal, entre d’altres, amb acolorida pintura acrílica.

Uceda va voler que en l’original vestit de la vaca hi participés tothom que vulgués. Mes de cent persones, al llarg de la nit, van deixar la seva empremta, en el cos de la Paca.

Per a l’artista aquest encàrrec s’ha convertit en una història d’amor i parafraseja la famosa cançó de Mari Trini: “m’ha caigut una vaca al jardí”. Mig en broma, mig seriosament, Uceda, abans de retornar l’estàtua als seus propietaris, penjarà videos a Youtube acompanyat del rumiant, en diferents indrets de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: