Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

Un concert d'arpa i guitarra elèctrica en un auditori de palla a l'Horta de Lleida inaugura el cicle 'Entre Arpes'Durant tot l'estiu s'oferiran una desena d'actuacions arreu del territori lleidatà per donar a conèixer aquest instrument de corda més enllà de la música clàssica


Uns camps de blat de l'Horta de Lleida s'han convertit aquesta setmana en un gran escenari de palla que acollirà aquest divendres a la nit el concert inaugural del cicle 'Entre Arpes', organitzat per l'arpista, Berta Puidemasa, amb l'ajuda creativa de la seva família i el suport logístic de la Fundació Sorigué, que els ha cedit els terrenys i les bales de palla.

L'objectiu d'aquest cicle, que oferirà durant aquest estiu una desena de concerts arreu del territori lleidatà, és donar a conèixer les diverses facetes de l'arpa, no només com a instrument clàssic sinó també de música folk o música elèctrica, entre d'altres. El concert inaugural es titula 'Els Quatre Elements' i és una suite per arpa i guitarra elèctrica. S'oferiran quatre cançons dedicades cadascuna d'elles a un dels quatre elements: aigua, aire, terra i foc. "La música parla a través de la natura i per això aquest espai de l'Horta de Lleida és perfecte pel concert", explica Puigdemasa.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats