Lleida
20 - 36° C (sol)
97% 26 km/h

21 juny 2018

Xavier Bosch i Carles Capdevila, els més venuts en català a una setmana de Sant Jordi‘Patria’, d’Aramburu, segueix sent la novel·la en castellà més venuda, i els ’50 palos’ de Pau Donés lideren la no ficció


Pocs canvis en el rànquing dels llibres més venuts a una setmana de Sant Jordi. Segons les darrers dades del Gremi de Llibreters (corresponents a la setmana del 10 al 16 d’abril) la ficció en català segueix dominada per les novetats de Xavier Bosch, Jaume Cabré i Pilar Rahola. La diferència respecte la setmana anterior és que ‘Nosaltres dos’ (Columna), de Bosch, desplaça ‘Quan arriba la penombra’ (Proa), de Cabré, al primer lloc del rànquing. En no ficció, Carles Capdevila es manté en la primera posició, ‘La gran teranyina’ (Periscopi) de Roger Vinton puja a la segona i ‘Taula i barra’ (Libros de La Vanguardia), de Quim Monzó, s’incorpora a aquest podi provisional. En castellà, Fernando Aramburu segueix encapçalant una setmana més les vendes amb ‘Patria’ (Tusquets), mentre els ’50 palos’ (Planeta) de Pau Donés passen a liderar les vendes de no ficció.

A pocs dies de la diada de Sant Jordi, i segons les dades de LibriData obtingudes de 153 llibreries catalanes, la ficció en llengua catalana segueix liderada per la tríada Bosch, Cabré, Rahola. Això sí, la darrera novel·la de Xavier Bosch, ‘Algú com tu’, puja una posició respecte la setmana anterior i se situa en el primer lloc, desplaçant Jaume Cabré a la segona posició.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: