Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Albiol veu la manifestació de Brussel·les com un “espectacle esperpèntic” que denota el “fanatisme” de l'independentismePromet reduir en un 60% les societats de la Generalitat adduint que moltes son “un xiringuito de l’independentisme”


El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat aquest dijous des del mercat del barri de Sant Cosme del Prat que la manifestació de Brussel·les a la que participen milers de catalans és un “espectacle esperpèntic” que denota el “fanatisme” de part de la societat catalana.

Segons Albiol, és una “peregrinació gairebé religiosa” que “posa en evidència” que “hi ha una part de la població catalana que s’ha deixat endur per un encantador de serps irresponsable que ha portat Catalunya a la màxima fractura social i a la decadència”. Albiol també ha promès aquest dijous que si el seu partit governa Catalunya reduirà en un 60% les 391 societats de la Generalitat, que segons ha afirmat són majoritàriament un “xiringuito de l’independentisme”. També ha demanat el suport a les urnes dels ciutadans que alguna vegada han votat la seva formació perquè “no hi ha alternativa a l’independentisme sense un PP fort al Parlament”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: