Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

Creu Roja Lleida ha atès 18 persones refugiades el darrer anyLes nacionalitats més comunes dels sol·licitants són veneçolanes, ucraïnesos i sirianes


Creu Roja Lleida ha atès durant l'any passat 18 persones que han hagut d'abandonar els seus respectius països a causa de conflictes bèl·lics o polítics. L'entitat estudia ampliar el nombre de places per acollir persones refugiades a la capital del Segrià, les nacionalitats de les quals són principalment veneçolanes, ucraïneses i sirianes.

Aquest dimarts 20 de juny es commemora el Dia Internacional dels Refugiats. A més, també fa un any de l'arribada de les primeres persones refugiades a la ciutat de Lleida en el marc del programa d'acollida a aquest col·lectiu. Hi ha dues fases, la primera d'acollida i la segona d'integració social. En la primera es compta amb 4 pisos per acollir a 22 persones, que ara es volen ampliar per donar servei a més gent. Les 18 persones acollides: 9 adults i 9 infants, estan ja a la segona fase i on destaca que tots els majors ja tenen permís de treball i 5 han trobat una feina.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats