Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Dani Pedrosa anuncia la seva retirada a final de la temporada"És un decisió que feia molt temps que estava meditant"


El català Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) va anunciar aquest dijous, en presència de la seva família i els màxims responsables del campionat del món de motociclisme, la seva retirada al final de la present temporada, en no "sentir" la competició amb la "mateixa intensitat" que fins ara.

Pedrosa, dotzè a la classificació provisional del mundial de MotoGP 2018, tenia la possibilitat d'haver continuat en la competició en la nova escuderia satèl·lit que està muntant la petroliera de Malàisia Petronas, de la mà de l'espanyol Jorge Martínez "Aspar" i del fabricant japonès Yamaha, però el pilot de Castellar del Vallès ha afirmat que "el més honest i honrat és aturar de competir".

El triple campió del món de 125 c.c. (2003) i de 250 c.c. (2004 i 2005) és pilot oficial de Repsol Honda des de 2006, quan va accedir a la categoria reina del campionat del món i des de llavors es va mantenir en l'elit del mundial de l'especialitat, encara que mai va aconseguir el títol mundial.

"És un decisió que feia molt temps que estava meditant"

El català Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), que aquest dijous va anunciar al Sachsenring alemany la seva retirada de la competició al final de la temporada, va reconèixer pel que fa a la seva decisió que l'havia "meditat durant molt temps".

"Vaig tenir algunes oportunitats, però ha estat una decisió presa sobre la base de les meves sensacions, a la meva manera d'entendre les carreres i per ser sincer amb mi mateix", va dir.

Pedrosa va explicar que en la seva conferència de premsa de Barcelona ja tenia "aquestes sensacions i més o menys" ho tenia decidit, però li "va sorgir aquesta oportunitat" -la de l'equip satèl·lit de Yamaha- i "mai es pot tancar les portes". "Després de considerar-ho vaig decidir agafar-me més temps per prendre la meva decisió", ha afegit.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: