Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

El govern espanyol diu ara que només necessitaria cinc dies per aplicar el 155, però “no estem en això”L’Advocacia de l’Estat estudia com forçar la Generalitat a publicar al DOGC les resolucions del Tribunal Constitucional


L’executiu espanyol només necessitaria cinc dies per fer tots els tràmits necessaris per a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. Així ho han assegurat aquest dimarts fonts de La Moncloa, que asseguren –contràriament al que han afirmat les últimes setmanes- que els tràmits que s’haurien de fer, inclosa una convocatòria del ple del Senat, poden estar conclosos en aquest període de temps, sense necessitat d’allargar-los mesos o setmanes.

Les mateixes fonts apunten, però, que l’executiu espanyol no treballa actualment en aquesta direcció. “No estem en això”, afirmen, malgrat que “ho tenim tot previst” i “si passen 150 coses, tenim 151 mesures”. L’executiu espanyol també ha informat aquest dimarts que l’Advocacia de l’Estat està estudiant la manera de forçar la Generalitat de Catalunya a publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) les resolucions de la setmana passada del Tribunal Constitucional, que va suspendre la Llei del referèndum i la convocatòria de l’1-O.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: