Lleida
20 - 37° C (sol)
97% 26 km/h

22 juny 2018

El joier de Tàrrega acusat d'estafar l'assegurança diu que el van robar apuntant-lo amb una pistola a l'esquenaLa fiscalia sospita que va simular l'atracament i li demana nou anys de presó


L'Audiència de Lleida ha inicial aquest dimecres el judici a un joier de Tàrrega acusat de simular un atracament a l'establiment per tal de poder cobrar de l'assegurança i saldar d'aquesta manera els deutes que acumulava entre crèdits hipotecaris, préstecs i línies de crèdit concedides. L'acusat ha assegurat que quan ell era a la botiga va entrar un home, el va apuntar amb una pistola a l'esquena, el va lligar de mans i peus i va fer el mateix amb la treballadora de l'establiment i un client que va entrar moments després.

L'home ha reconegut que la primera cosa que va pensar quan els lladres van marxar va ser quina sort que tots estaven bé i la segona que sort que tenia una assegurança perquè si no "seria la meva ruïna". A la fiscalia, però, li ha sorprès que la primera persona a qui va trucar fos al seu agent d'assegurances, abans que als Mossos i que quatre dies abans hagués ampliat la cobertura de la pòlissa contractada.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: