Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

El jutge que ha suspès l'acte a favor del referèndum a Madrid va signar el manifest de 'Libres e iguales'José Yusty Bastarreche va firmar el document l'octubre del 2014, un mes abans del 9-N


El jutge del contenciós administratiu número 3 de Madrid que ha suspès l'acte a favor del referèndum a la capital madrilenya va signar el manifest de la plataforma 'Libres e Iguales' contra el procés català, segons ha avançat 'El Nacional.cat'. José Yusty Bastarreche va signar el manifest l'octubre del 2014, un mes abans del 9-N.

En el text que Yusty va escriure a la pàgina web de la plataforma al novembre del 2014 va assenyalar: " Soc Magistrat i professor de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Madrid. Ja vaig signar el manifest fa un mes o cosa així, però compteu amb mi si penseu que puc ser útil. La meva condició de magistrat no em permet participar en actes de partits, però d'associacions ciutadanes sí. Visca Espanya!".

Una cinquantena d'intel·lectuals, polítics i membres de la societat civil van presentar públicament el 15 de juliol del 2014 'Libres e Iguales' com una plataforma que pretén mobilitzar "l'opinió pública espanyola contra la destrucció de l'Estat ".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: