Lleida
13 - 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

14 novembre 2018

El Parc Arqueològic de Guissona esdevé seu del Campus d'Arqueologia de la UABEl municipi acull així un dels set campus universitaris que la universitat barcelonina té per Catalunya amb diferents temàtiques i esdevé el primer de la Segarra


El Parc Arqueològic de Guissona esdevé seu del Campus d'Arqueologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'Ajuntament del municipi segarrenc ha signat aquest dilluns al matí amb la universitat un conveni per formalitzar la creació d'aquest campus, que es converteix en el setè de Catalunya amb diferents temàtiques i alhora el primer de la comarca.

L'alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, ha dit que aquest conveni significa un ''reconeixement als treballs d'investigació i docència que des de fa dues dècades dirigeixen els catedràtics Josep Guitart i Joaquim Pera al parc romà d'arqueologia''. Segons l'alcalde, a partir d'ara es podrà reconèixer les pràctiques sota un espai amb titulació que les dota així de més prestigi als universitaris i en un futur immediat també es podrà treballar la promoció turística de la vila a través del campus.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: