Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Els manifestants a Brussel·les esperen que la Unió Europea “reaccioni” però tenen “dubtes” que ho faciEls catalans destaquen l’ambient de “pinya” i afirmen que hi ha “un caliu impressionant” als carrers de la capital europea


Els catalans presents a la manifestació de Brussel·les d’aquest dijous esperen que la Unió Europea “reaccioni” davant la situació a Catalunya, tot i que molts d’ells ho posen en dubte. “Esperem que reaccioni. Sembla que els costa molt, que tenen molta cera a les orelles”, ha explicat en Ferran, un barceloní present a la marxa. Tot i això, la majoria de manifestants han destacat la quantitat de gent qui hi havia a la concentració i l’ambient de “pinya” que es respirava. “Hi ha un caliu impressionant, el fred ni el notem”, ha explicat la Maragda, que ha vingut des de Barcelona amb uns amics expressament per a la manifestació.

“Estem al mig de la manifestació per demanar la llibertat pels nostres presos i també per tenir un país independent”, ha assegurat en Josep Matas, que ha afegit que ha fet una “odissea” per mitja Europa per arribar a Brussel·les. “Hem fet escala a Frankfurt”, ha explicat. D’altres, com l’Elisabet, han vingut en cotxe i han comentat que al camí s’anaven trobant amb molts catalans. “Cantàvem els segadors a les àrees de servei”, ha explicat la barcelonina, que qualifica de “magnífic” estar a Brussel·les “fent costat” i “recolzant” al govern destituït. Tot i això, l’Elisabet no està segura de que la Unió Europea “reaccioni” a la marxa. “Espero que sí però tinc els meus dubtes”, ha comentat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: