Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

24 juny 2018

La CEOE dóna suport "a totes les accions necessàries per fer complir la legalitat vigent" davant de l'1-OLa patronal admet que hi ha "un problema polític de gran envergadura" que cal afrontar amb "la major urgència possible i sentit constructiu"


La CEOE ha afirmat aquest dimecres en un comunicat que dóna "suport a totes les accions que es considerin necessàries dur a terme amb l'objectiu de fer complir la legalitat vigent" davant de la convocatòria del referèndum de l'1-O. La patronal apunta que "els empresaris sempre estem amb la legalitat i pel compliment estricte de les lleis i la Constitució espanyola, així com la legislació internacional, especialment de la Unió Europea, que són les millors garanties de la seguretat jurídica imprescindible per a la competitivitat de les nostres empreses".

Tanmateix, la CEOE admet que "hi ha un problema polític de gran envergadura que s'ha d'afrontar amb la major urgència possible i sentit constructiu perquè no afecti la convivència social i prosperitat econòmica. La no resolució afectaria negativament a tots els àmbits".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: