Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

‘La Mañana’ obre les portes del local ‘The Hill’ en una festa on actuaran els Castellers de Lleida‘La Mañana Experience’ és una iniciativa que té com a objectiu buscar la proximitat del ciutadà


Una combinació d’elements més tradicionals com l’actuació dels Castellers de Lleida amb d’altres més juvenils com la música de la DJ Maria Carles protagonitzaran la festa que LA MAÑANA organitza demà al local The Hill.

El diari LA MAÑANA organitzarà demà dissabte un esdeveniment ben especial al local The Hill, al Turó de Gardeny a mitjanit. Es tracta d’una iniciativa que el diari impulsa amb la voluntat de buscar la proximitat del ciutadà tant del lector més fidel com del que no ho és per donar-se a conèixer. Ho fa a través de fórmules alternatives com aquesta que van més enllà del mètode tradicional, i més en un moment en el qual la informació també ha experimentat un canvi amb l’arribada de les xarxes socials.

L’agència Senyor Pink ha estat l’encarregada d’organitzar aquesta trobada per LA MAÑANA que té una perspectiva social i que vol fer-se notar entre el sector més jove. El diari aporta elements que el ciutadà pot identificar de ple amb la ciutat com per exemple els Castellers de Lleida. La Mañana experience s’ha volgut avançar a la Diada organitzant aquesta activitat de caire socio-festiu. Dit això, cal remarcar que la presència dels castellers no té cap rerefons polític. El que es busca és que la gent pugui gaudir d’elements culturals de la ciutat al mateix temps que passa una vetllada diferent amb bona companyia.

LA MAÑANA organitza aquest esdeveniment al qual pot accedir tothom amb invitació, o bé retallant la capçalera del diari i portant-la al recinte o compartint l’esdeveniment a través del Facebook. Un cop fet això ja ho té tot per poder participar. A més un cop dins del local d’oci nocturn l’invitat podrà degustar un còctel i un pica-pica al mateix temps que va avançant l’esdeveniment. La cosa no s’atura aquí, ja que també hi haurà una performance per part d’un dels grafiters amb més recorregut dins del panorama lleidatà, Krudel.

La música també tindrà un pes important al llarg de la vetllada amb la sessió de Maria Carles i el seu Smart Soul Sound que posarà el ritme a la nit lleidatana. L’objectiu és oferir als invitats una combinació d’elements més tradicionals i arrelats amb la cultura com l’actuació castellera amb d’altres més dinàmics i explosius com la performance de Krudel i la música de Maria Carles.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: