Lleida
12 - 21° C (pluja)
97% 26 km/h

15 octubre 2018

La plaça Sant Joan de Lleida, escenari d'un torneig de pàdel al junyL'esdeveniment està organitzat per l’empresa lleidatana Social Events i el gimnàs EKKE


La Plaça Sant Joan serà l’escenari, el primer cap de setmana de juny, d’un torneig de pàdel que disputaran centenars de jugadors amateurs d’arreu del territori, una iniciativa que combina esport i cultura i que vincula l’esport amb esdeveniments socials en espais i places emblemàtiques de la ciutat. A més a més del campionat amateur, tindrà lloc una exhibició de professionals de pàdel reconeguts a nivell nacional i internacional.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha rebut avui un dels organitzadors, Edu Orteu, qui ha presentat al paer en cap els detalls d’aquesta iniciativa, que omplirà d’activitat els espais públics i places de Lleida.

Cal destacar, a més a més, que una part de la inscripció en aquest esdeveniment anirà destinada a l’Associació Síndrome de Down. La iniciativa està impulsada per l’empresa Social Events i el gimnàs EKKE, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida. El passat mes d’octubre, el Turó de la Seu Vella de Lleida va acollir un torneig de pàdel similar, amb èxit de participació.

Durant l'estiu aquesta iniciativa recorrerà diverses ciutats de Catalunya i al setembre està previst repetir l'esdeveniment a la plaça de la Llotja.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: