Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

L'acusat de matar i esquarterar un compatriota a Lleida ho nega i diu que va fugir d'Espanya perquè no tenia papersEl responsable de la investigació dels Mossos explica que es van trobar restes de sang de la víctima al pis de l'encausat i que aquest va sortir del país de manera "precipitada"


L'acusat de matar i esquarterar un compatriota seu a Lleida, el 26 de juny de l'any 2011, ha negat els fets en la primera jornada del judici que se celebra aquesta setmana a l'Audiència de Lleida. L'acusat del crim, J. de los S., d'origen dominicà i de 39 anys en el moment dels fets, ha explicat que va reservar un bitllet d'avió per marxar d'Espanya al dia següent dels fets (tot i que no va aconseguir volar fins al 29 de juny de 2011) perquè s'havia quedat sense feina, no tenia papers i tenia una ordre d'extradició.

Nega que la seva intenció fos fugir i ha insistit que ni va matar, ni va esquarterar ni va llençar al riu la víctima, de 51 anys. "No puc reconèixer una cosa que no he fet", ha dit. També ha dit que durant els quatre anys que va estar a la República Dominicana, fins que la Interpol el va detenir i va ser extradit a Espanya, ningñu de la seva família el va informar que la policia el buscava.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats