Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

20 juny 2018

L'alcalde de Cervera compara amb la dictadura l'orde de la Fiscalia d'investigar als batlles que donen suport a l'1-ORamon Royes considera que "Espanya està demostrant ser un estat absolutament antidemocràtic i és molt important que el món ho vegi".


L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, ha manifestat en declaracions a l'ACN "estupefacció" davant "la reacció desproporcionada de l'estat espanyol" i ha comparat l'ordre de la Fiscalia d'investigar els més de 700 batlles que van signar el decret de suport a l'1-O amb la dictadura franquista. Tot i reconèixer que era petit quan va morir Franco, Royes assegura que li recorda "a aquells NODOs en blanc i negre i a algunes situacions que havien viscut o que ens explicaven els pares i avis".

L'alcalde considera que "Espanya està demostrant ser un estat absolutament antidemocràtic" i, per això, "és molt important que el món vegi i s'adoni del que està passant a Catalunya". Ramon Royes s'ha mostrat convençut que "hi haurà un resposta absolutament unitària de tots els alcaldes i de tots els partits que estem a favor del referèndum" i ha deixat clar que "farem tot allò que sigui necessari perquè el dia 1 d'octubre es pugui votar". Per l'alcalde de Cervera, els alcaldes "tenim la idea que el referèndum es farà i farem tot el possible perquè es pugui portar a terme" i deixa clar que "no hi haurà ni un pas enrere".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: