Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

21 setembre 2018

L'ANC demana suport als ciutadans europeus per la democràcia i els drets humansProposa que enviïn una carta als seus presidents i primers ministres on es denuncia, entre d'altres, la "violència policial"


L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha posat en marxa aquest dimecres la campanya #SupportCatalonia. L'associació sobiranista utilitzarà els seus canals internacionals per demanar a ciutadans d'arreu de la Unió Europea que escriguin als seus líders polítics per reclamar que es respectin els valors europeus i la voluntat democràtica del poble català.

Des del web SupportCatalonia.eu, qualsevol ciutadà de la Unió Europea podrà accedir a una carta, traduïda a 25 llengües, que podrà enviar al seu president o primer ministre. La missiva demana al mandatari que no "renunciï" al seu paper davant d'un conflicte "polític" que toca "de tan a prop" els membres de la UE. La carta subratlla, també, que "s'han trepitjat drets fonamentals de ciutadans europeus" i que s'ha establert "un precedent molt perillós".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: