Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Les fiscalies provincials traslladen als comandaments policials del territori les ordres per impedir el referèndumEls fiscals en cap s'han reunit amb els responsables dels Mossos d'Esquadra, policia espanyola i Guàrdia Civil


Les fiscalies provincials han traslladat als comandaments policials del territori les ordres per impedir el referèndum. Els fiscals en cap s'han reunit amb els responsables dels Mossos d'Esquadra, la policia espanyola i la Guàrdia Civil, que seran els encarregats de fer arribar la directriu als seus subordinats. En el cas dels Mossos, segons han precisat fonts de la fiscalia, també seran ells els qui hauran de trametre-la a les policies locals.

Les trobades han durat una mitja hora a excepció de Lleida, on s'ha allargat una hora. La directriu encomana expressament als cossos policials "requisar urnes" i tot el material per a l'1-O i els ordena actuar davant qualsevol acte dirigit a preparar i celebrar "el referèndum d'autodeterminació il·legal" on hi hagi autoritats, funcionaris o particulars "en connivència" amb els dos primers.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: