Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Les JERC-Ponent despleguen una estelada gegant a la Seu VellaReivindiquen que el 12 d'octubre no és la festa del “país que volem”.


Les Joventus d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ponent, per dotzè any consecutiu, han despenjat una estelada gegant des del Turó de la Seu Vella per posar de manifest que "aquesta no és la festa dels catalans". El portaveu de les JERC-Ponent, Kevin Domínguez i Bruque, ha manifestat, a més que el 12 d'octubre “només fa que recordar els genocidis fets per Hernan Cortés i tants altres així no oblidant que el Reino de España és en naturalesa un Estat opressor i al qual no li agrada el diàleg, tal com hem pogut veure els darrers dies”. Dins d’aquests actes també han inclòs un manifest al seu web agraint la resistència a les Repúbliques llatinoamericanes i denunciant l’"actitut feixista" de l’Estat, "passiu amb els qui colpejaven el passat dilluns durant les manifestacions del 9 d’octubre".

A les 12.15h la Guàrdia Urbana procedia a entrar al recinte de la Seu Vella per tal que formació despengés l’estelada gegant, requiriment al que han accedit.

Posteriorment, han restat amb l’estelada estesa al recinte de la Seu Vella i han fet una assemblea oberta així parlant de l’actualitat política i del futur de la República.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: