Lleida
1 - 14° C (sol)
97% 26 km/h

18 febrer 2018

Òscar Dalmau presenta la nova col·lecció de la cooperativa tèxtil de l'Espluga Calba, amb peces dissenyades per ellA John Fil han quedat tan satisfets amb les peces de tardor de STJOR que el comunicador ha participat també en la nova línia de l'estiu que ve


El comunicador Òscar Dalmau ha presentat aquest dijous la col·lecció de la cooperativa tèxtil John Fil de l'Espluga Calba (Garrigues). Ha estat en el marc d'una festa organitzada per l'ocasió a la mateixa cooperativa amb música en directe. La nova marca es diu STJOR i Dalmau ha dissenyat algunes de les peces de la col·lecció tardor-hivern, una de les quals duia posada.

Els responsables de la cooperativa i el mateix Dalmau han quedat tan satisfets que la col·laboració s'ha allargat i també ha participat en el disseny de la nova col·lecció per l'estiu que ve. Óscar Dalmau ha explicat a l'ACN que el van convèncer de participar en aquesta iniciativa (de manera altruista) pel disseny i la qualitat de la roba, pel fet de ser una cooperativa, perquè són de l'any 1969 i "m'apassionen els anys 60" i perquè "m'interessava molt el fet de poder dissenyar la roba que a mi m'agradava". A més, ha afegit, el fet de ser a l'Espluga Calba també hi ha ajudat ja que assegura que té lligams amb les Garrigues. "He estiuejat molts anys a la Fulleda, he anat a la piscina de Tarrés i al mercat a les Borges Blanques", ha dit.

Fotografia: GLOBALleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: