Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Rovira: “Hem vingut al cor d’Europa a fer un toc d’atenció. Volem que Europa prengui nota”La candidata d’ERC diu que “no esperen cap resposta” de la UE a la manifestació però remarca que la mobilització dels independentistes és també “una forma de construir Europa”


La número dos de la candidatura d’ERC a les eleccions del 21-D, Marta Rovira, ha participat a la manifestació independentista de Brussel·les aquest dijous, i des d’allà ha defensat que el seu partit i els sobiranistes han volgut ser-hi per “fer un toc d’atenció” a Europa, sobretot per intentar que “es preservin els mínims, que són els drets fonamentals, la llibertat d’expressió, i els drets civils i polítics”.

“Volem que sapiguem com ens manifestem democràticament i pacíficament, i que vegin la diferència amb els que ho fan a cops de porra i empresonant a candidats. Volem que Europa prengui nota”, ha sentenciat en declaracions a la premsa. En la mateixa línia, la republicana ha assegurat que no espera "cap “resposta” de les institucions europees. “ Nosaltres venim a donar la resposta”, ha etzibat, tot i que sí ha remarcat que “està be que al cor d’Europa demostrem respecte i tolerància”. “Ens sembla que aquesta també és la forma de construir Europa”, ha conclòs.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: