Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Trump inicia la seva primera visita oficial a Londres enmig de tensions per part de la ciutat"No hi haurà en els propers anys una relació més important", va dir May


Els ciutadans britànics organitzen actes de protesta contra el president Donald Trump, que va dir que s'anava a enfrontar a un Regne Unit "convuls" i va suggerir reunir-se amb un dels ministres dimissionaris.

El president dels Estats Units, Donald Trump, i la seva dona Melania van iniciar ahir la seva primera visita oficial al Regne Unit, en un ambient de tensions amb el Govern britànic i una gran oposició de la població.

En un comunicat previ a l'arribada, la primera ministra britànica, Theresa May, ha subratllat que "no hi haurà en els propers anys una relació més important" que la bilateral entre aquests dos països, i ha destacat "l'oportunitat de aprofundir-" aquests dies.

"Podrem començar les converses sobre com forjarem una associació comercial enfortida, ambiciosa i a prova de futur" per a després del Brexit, va afirmar. No obstant això, Trump va arribar al Regne Unit en un moment de debilitat del Govern britànic, colpejat per la dimissió de dos ministres per discrepàncies sobre l'estratègia del Brexit, i amb una gran oposició dels ciutadans, que van programar nombroses protestes.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: