Lleida
16-33° C (destapat)
97% 26 km/h

27 maig 2017

Una golejada amb reivindicació de la gradaEl Lleida guanya l'Eldenc (3-0) i l'afició canta “Esteve paga ja”


Un primer temps impecable, rubricat amb una contra letal en el segon, li van donar tres punts d'or al Lleida (3-0) i van desencadenar a la graderia, que va acabar cantant "Esteve paga ja".

Crespo, Rubio, Fuster, Albístegui, Molo, Bosch, Pujols, Marc, Manu, Vega i Carlos Rodríguez. Aquesta és l'alineació que, excepte lesió o sanció, sembla que intentarà rubricar la classificació del Lleida Esportiu per al play off. Si de cas, posin a Toño per Molo o Bosch però poc més. En els partits en què l'equip ha hagut de fer un pas endavant, Idiakez ha prescindit definitivament de la fórmula dels tres, i fins i tot quatre, centrals amb Ekhi acompanyant Albístegui. Es tracta de tenir la pilota i amb ell intentar generar. I a això va sortir ahir el conjunt blau.

Fresc per la setmana de descans gaudida i endollat ??per la tercera posició a la taula, l'equip de Idiakez sabia que tenia una gran oportunitat per donar un cop sobre la taula. Als dos minuts Albístegui ja tenia la primera quan caçava una pilota morta en el punt de penal i deixava anar un tret que un defensor visitant treia sota pals.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats