Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Centenars d'autocars surten d'arreu de Catalunya cap a la manifestació de Brussel·lesLa policia belga informa el Parlament Europeu d'una "gran manifestació" el 7-D a Brussel·les


Centenars d'autocars han sortit aquest dimecres des d'arreu de Catalunya cap a la manifestació de Brussel·les. Estelades, llaços i peces de roba de color groc formen part de l'equipatge d'aquells qui viatgen en autobús fins al cor d'Europa per defensar les institucions catalanes i reclamar l'alliberament de Junqueras, Forn i els Jordis.

Les entitats convocants de la manifestació, l'ANC i Òmnium, han omplert 250 autobusos arreu del territori català, als quals cal afegir-n'hi nombrosos més. Són aquells que han organitzat ajuntaments, entitats o –fins i tot- persones a títol individual. A Girona, els autobusos han sortit a primera hora de la tarda de l'aparcament de Fontajau. "Anem a Brussel·les a aportar el nostre granet de sorra per la independència i que el president vegi que estem al seu costat", explicava un dels passatgers, Lluís Xicoia.

La policia belga informa el Parlament Europeu d'una "gran manifestació" el 7-D a Brussel·les

La policia de Bèlgica ha informat la Direcció General per a la seguretat del Parlament Europeu d'una "gran manifestació" dijous, en relació a la convocatòria de l'ANC i Òmnium sota l'eslògan 'Desperta, Europa'. "Entre 20.000 i 30.000 manifestants es concentraran a l'esplanada del Parc del Cinquantenari a partir de les 10", asseguren des de l'Eurocambra en un comunicat difós a través de la Intranet i que duu el nom "Manifestació en suport de Carles Puigdemont".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: