Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

El govern espanyol “no permetrà” que es “perverteixin” els centres de salut convertint-los en centres de votació l’1-ODolors Montserrat: “No permetrem que es perverteixi la dignitat dels pacients i els professionals utilitzant-los com a instrument per trencar Espanya


La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha assegurat aquest dimarts als passadissos del Senat que el seu govern “no permetrà” que la Generalitat “perverteixi” els centres d’Atenció Primària i de salut i els converteixi en centres de votació per a l’1-O. Segons la ministra, “el Sistema Nacional de Salut és patrimoni de tots els espanyols i de tots els catalans” i “l’únic que persegueix és garantir la salut de tots els espanyols”.

“No permetrem que es perverteixi la dignitat dels pacients i els professionals utilitzant-los com a instrument per trencar Espanya i per fer un referèndum il·legal suspès pel Tribunal Constitucional”, ha dit. Segons la ministra els centres de salut “són patrimoni de tots els espanyols” i són “fruit de l’esforç dels últims 40 anys de tots els espanyols”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: