Lleida
17 - 32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 agost 2018

Endavant acusa el Govern de "trair" l'1-O amb la suspensió de la declaració d'independènciaL'organització de l'esquerra anticapitalista exigeix la proclamació de la República independent al carrer amb un calendari ampli de mobilitzacions


L'organització de l'esquerra independentista Endavant ha acusat el Govern de "trair" la sobirania del poble expressada en el referèndum de l'1-O i la vaga general del 3 d'octubre. En un comunicat publicat aquest dijous, el col·lectiu anticapitalista -integrat al grup parlamentari de la CUP- considera que la "no proclamació" de la República és un "atac" i un "menyspreu" contra la sobirania del poble.

A més, Endavant constata que l'executiu que presideix Carles Puigdemont ha "cedit" davant del "xantatge" de la banca, la patronal i la Unió Europea, i de les "pors del sobiranisme governamental". L'organització també exigeix la proclamació de la República independent al carrer amb un calendari ampli de mobilitzacions de tots els agents que no han donat suport a la "passa enrere" que ha fet el "Govern autonòmic".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: