Lleida
18 - 34° C (sol)
97% 26 km/h

21 agost 2018

Iceta ofereix "lleialtat" a la resta de l'Estat però assegura que exigirà "el que correspon a Catalunya"El candidat del PSC el 21-D reivindica els tripartits de Montilla i Maragall i aposta per recuperar "governs progressistes"


El candidat del PSC el 21D, Miquel Iceta, ha dit que si és el futur president de la Generalitat oferirà "lleialtat" a la resta de l'Estat però exigirà el que considera que "correspon a Catalunya" defensant els seus interessos.

Iceta ho ha dit en un acte a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) acompanyat del president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, de qui ha assegurat que vol ser com ell perquè governa obert a tothom però mirant pels interessos de la seva comunitat. Ha assegurat també que tots aquells que "juguin a enfrontar" els pobles d'Espanya el trobaran "al davant". D'altra banda, ha reivindicat que cal "recuperar la forma de governar de Maragall i Montilla" i recuperar "governs progressistes".

Iceta ha ofert el PSC a tots aquells que volen posar fi a l'independentisme i aconseguir que el país avanci, especialment socialment. Ha reivindicat que no vol que Catalunya se "separi" de l'Estat espanyol però ha assegurat que defensarà els seus interessos. Ha dit també que cal buscar la millor solució possible "entre tots". En aquest sentit, ha afirmat ser conscient que no té "tota la raó" i per això cal "compartir amb altres" per cercar aquesta solució. "Sé que serà molt difícil aconseguir-ho però considero que és la nostra obligació", ha dit.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: