Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

Marisa Xandri (PPC): ''No ens sentim còmodes amb el tema de Sixena perquè defensem la unitat de la col·lecció''La candidata popular per Lleida critica Meritxell Serret perquè mentre ella ''està a Brussel·les tranquil·leta jo ja porto dies fent campanya''


La candidata del PPC per Lleida, Marisa Xandri, ha admès que al partit se senten incòmodes amb el tema de Sixena, ja que ells han defensat en reiterades ocasions la unitat de la col·lecció de Museu de Lleida, però tot i així, assegura que no desobeiran i acataran l'ordre del jutjat d'Osca perquè ''les sentències s'han de complir''.

En una entrevista a l'ACN, Xandri també ha assenyalat que ''malauradament'' la campanya electoral pel 21-D és ''atípica'', perquè hi ha candidats a presó i d'altres que estan ''fugits'' a Brussel·les. S'ha referit així a la candidata d'ERC per Lleida, Meritxell Serret, de qui ha dit que està ''tranquil·leta'' a la capital belga mentre ''jo ja porto dies fent campanya i trepitjant territori''. L'objectiu del PPC per al 21-D és recuperar l'escó perdut al 2015 i fer entrar l'alcalde exsocialista de Gimenells, Dante Pérez, com a diputat al Parlament.

''No ens sentim còmodes amb el tema de Sixena''

Marisa Xandri creu que amb el tema de Sixena es pot constatar que la justícia i la política ''no van a la una''. Admet que des del PPC se senten incòmodes amb la sentència i la providència del jutjat d'Osca que ordena el trasllat de 44 peces al Monestir de Vilanova de Sixena que es troben al Museu de Lleida i lamenten que la decisió s'hagi pres justament ara, en campanya electoral. Xandri recorda que tant a nivell municipal a la Paeria, com a la Diputació de Lleida i també ella mateixa com a diputada al Parlament els populars han defensat que les obres es quedin al Museu de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: