Lleida
13 - 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

15 novembre 2018

Persones amb Síndrome de Down elaboren coques de Sant Joan amb productes de proximitat, a Lleida



Els forners lleidatans preveuen assolir unes vendes de 195.000 de dolces i 160.000 de recapte, com l'any passat


El Gremi de Forners de les Terres de Lleida ha ofert aquest dimarts un taller d'elaboració de Coques dolces de Sant Joan adreçat a persones amb Síndrome de Down. La presidenta del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Pilar Marqués, que ha guiat el taller, ha explicat que l'objectiu és que els joves elaborin la seva pròpia coca que després es duran cap a casa, amb productes de proximitat.

Segons Marqués, les vendes de coques es mantindran en les mateixes xifres de l'any passat i que a la demarcació de Lleida se situen en unes 195.000 de dolces i unes 160.000 de recapte. "La coca que més es ven és la dolça però cada vegada més les famílies opten per la coca de recapte per sopar", ha afegit. De les coques dolces, la que més es ven és la de fruita, que representa el 75% de les coques dolces venudes. La resta són de crema tot i que cada vegada agafa més protagonisme la coca farcida de nata, característica a Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: