Lleida
3 - 17° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 febrer 2018

Turull dona "escalf" a la família de Puigdemont perquè aquesta campanya també "està carregada d'humanitat"El conseller destituït visita la pastisseria d'Amer en un acte "personal" per traslladar-los "l'estima de la gent"


El conseller de Presidència destituït en aplicació del 155, Jordi Turull, ha visitat aquest dimarts la pastisseria familiar del president Puigdemont a Amer (Selva), on ha donat "escalf i suport" als seus pares i germans. "Me'ls conec i aprecio des de fa molt temps i, per tant, el d'avui és un acte més personal per traslladar-los la meva estima i el suport de molta gent", ha assegurat.

Turull ha afirmat que aquesta campanya del 21-D també ha d'estar "carregada d'humanitat", perquè les famílies dels exconsellers i els Jordis "pateixen" i en cap cas viuen "una situació normal". I fent un símil amb el món pastisser s'ha referit als empresonaments dient: "Només els que han tastat la nata poden parlar-ne, i nosaltres l'hem tastada". Per últim, Turull ha demanat als ciutadans que no deixin d'escriure cartes a Junqueras, Forn i els Jordis.

Jordi Turull ha arribat a Amer poc després del migdia. Allà l'han rebut l'alcaldessa i la cap de llista per Girona Gemma Geis, i només d'entrar a la plaça els veïns l'han aplaudit amb crits de "Llibertat!". Després d'agrair-los el suport, Turull ha anat fins a la pastisseria familiar dels Puigdemont, on ha parlat amb els pares i germans del president.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: