Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Unes 750.000 persones participen en la manifestació per demanar la llibertat dels presos, segons la Guàrdia UrbanaLa marxa ha omplert el carrer Marina amb pancartes amb el lema 'Llibertat', estelades o missatges contra l'aplicació de l'article 155


Unes 750.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, han omplert aquest dissabte a la tarda el carrer Marina de Barcelona en la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per demanar la llibertat dels consellers i líders de les dues entitats sobiranistes. La marxa s'ha fet sota el lema 'Llibertat presos polítics, som república' i ha omplert aquesta via amb pancartes amb el lema 'Llibertat', estelades o missatges contra l'aplicació de l'article 155. Alguns d'ells inclouen fotografies dels consellers destituïts que estan empresonats o de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. També hi ha la participació de diverses colles castelleres i geganters.

La marxa ha exhibit dues capçaleres, una demanant la llibertat dels presos, encapçalada per familiars dels consellers i dels presidents de l'ANC i Òmnium, i l'altra a favor de la república, amb representants polítics, i ha anat baixant fins a l'avinguda Icària, on s'han fet els parlaments.

La ciutadania ha dit "prou" i ha sortit al carrer per reclamar "dignitat" i "respecte" és el sentiment generalitzat dels milers de persones que han omplert el carrer Marina de Barcelona i els carrers del voltant en la manifestació 'Llibertat presos polítics, som república'.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: