Lleida
1 - 14° C (sol)
97% 26 km/h

18 febrer 2018

Aprovat un pla pilot per avaluar el rendiment i l’assoliment de resultats del personal de l’Administració públicaEl pla pilot es durà a terme durant el segon semestre a l’EAPC, el MNAC i la Intervenció General de la Generalitat


El Consell Executiu ha donat llum verda al Pla pilot d’avaluació de l’acompliment del personal de l’àmbit de l’administració i tècnic de tres entitats vinculades a la Generalitat. El pla pilot es durà a terme durant el segon semestre d’enguany i hi participaran els empleats de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya (EAPC), del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i de la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest pla, el Govern pretén fer un pas més en el procés de reforma de l’Administració i de la funció pública, per tal de millorar el sistema de mesura del rendiment i d’assoliment de resultats i, alhora, aprofundir en la integració dels objectius estratègics i individuals de cada empleat per consolidar la seva implicació i compromís amb els resultats de l’organització.

El sistema de seguiment que es proposa inclou directrius i criteris per fixar els diferents paràmetres a avaluar en cada cas. Es tindran en compte tant les competències de les persones que hi participen, com els objectius estratègics i individuals que es fixin.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: