Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

bonÀrea Corporació de Guissona no es planteja marxar davant d'una possible declaració d'independència de CatalunyaEl gegant carni de les terres de Ponent continua treballant amb ''normalitat'' amb els seus projectes d'expansió com el nou centre de producció a la Vall de l'Ebre


L'empresa que factura més diners de les terres de Ponent, bonÀrea Corporació, de Guissona (Segarra), no té previst marxar de Catalunya davant una possible declaració d'independència. Així ho han assegurat fonts del grup alimentari consultades per l'ACN que també han remarcat que no tenen previst celebrar cap junta extraordinària per abordar la situació de Catalunya en els propers dies i que el seu objectiu és ara continuar treballant amb ''normalitat''.

Cal recordar que l'any passat, el grup va anunciar la previsió de crear un nou centre de producció carni similar al que té actualment a Guissona però al municipi aragonès d'Épila, a la Vall de l'Ebre. bonÀrea Corporació va facturar l'any 2016 1.543 milions d'euros en vendes, un 5,5% més respecte al 2015. El resultat net es va situar en 47,24 milions d'euros, un 7,9% més que l'any anterior.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: