Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Convoquen quatre jornades de vaga al sector del metall de Lleida per exigir el desbloqueig de la negociació del conveniEstan previstes pels dies 20 i 27 de setembre i 18 i 25 d'octubre, segons han informat des de CCOO i la UGT


Els sindicats FICA-UGT i CCOO d'Indústria han registrat aquest dimarts la convocatòria de vaga al sector del metall a la demarcació de Lleida per exigir a la patronal el desbloqueig de les negociacions del conveni sectorial, per tal d'"avançar en la consecució d'un acord que garanteixi unes condicions dignes per als metal·lúrgics i metal·lúrgiques de Lleida".

Inicialment, CCOO i UGT han convocat quatre jornades de vaga de 24 hores que es faran els dies 20 i 27 de setembre i 18 i 25 d'octubre. Després de més de quatre mesos de reunions entre les parts, les negociacions es troben "en un punt mort" davant la "intransigència" de la patronal, segons han asseguren des d'ambdues organitzacions sindicals. Els principals punts de desacord entre les parts són en matèria salarial.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: