Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

El consell d'administració de CaixaBank es reuneix divendres per valorar el trasllat de la seu social fora de CatalunyaEl banc més gran del territori català s'acolliria al decret que prepara el govern espanyol per a la sortida 'express' d'empreses


El consell d'administració de CaixaBank es reunirà aquest divendres per valorar la possibilitat de traslladar la la seu social fora de Catalunya, com ja ha aprovat aquest dijous l'altra entitat bancària catalana, el Banc Sabadell. El banc presidit per Isidre Fainé és el més gran de Catalunya i està estudiant traslladar la seu davant la incertesa que aportaria una declaració d'independència, segons han explicat a l'ACN fonts del sector financer. De concretar-se, les mateixes fonts apunten que l'aprovació del trasllat es faria divendres, coincidint amb el decret que prepara el govern espanyol per facilitar la sortida 'express' de les empreses que ho vulguin.

L'entitat podria traslladar la seva seu central a les Illes Balears, segons apunta el diari 'El Mundo'.

El govern espanyol ultima un decret per facilitar a les empreses catalanes que traslladin la seva seu, segons ha informat l'agència Reuters. Això obriria el camí a un canvi per a CaixaBank, ja que segons els seus estatuts, per modificar la seu social necessita l'aprovació d'una junta general d'accionistes i normalment aquestes trobades es convoquen amb un mes d'antelació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: