Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

El govern espanyol estudia un decret per a la sortida express de bancs i empreses de CatalunyaEs podria aprovar aquest divendres per facilitar la sortida de Caixabank


El govern espanyol estudia l’aprovació d’un decret llei per facilitar la sortida express d’empreses i entitats bancàries de Catalunya, segons informa Reuters i confirmen fonts coneixedores de la iniciativa. Es tracta d’una modificació reglamentària que permetria fer el canvi de la seu social de les empreses sense necessitat de sotmetre aquesta qüestió a la Junta d’Accionistes.

Segons aquestes fonts, es tracta d’un decret que desenvolupa una esmena de la Llei de Societats Cotitzades del 2015. Es podria aprovar al Consell de Ministres d’aquest divendres per facilitar la sortida de Caixabank, que contràriament al Banc de Sabadell no pot modificar la seva raó social únicament aprovant-ho al Consell d’Administració, i ho ha de sotmetre a la Junta d’Accionistes. El Ministeri d’Economia, responsable de l’àrea, no confirma ni desmenteix la informació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: